Veselinović: Rusija se meša u unutrašnje stvari Srbije

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselinović: Rusija se meša u unutrašnje stvari Srbije

Predstavnik inicijative “Ne da(vi)mo Beograd” Dobrica Veselinović kaže da su potpuno netačne tvrdnje da iza građanskih protesta u Beogradu, koje oni organizuju, stoji Amerika.

Odgovarajući na tvrdnje portparolke ruskog MIP-a Marije Zaharove, Veselinović je za list Danas rekao da njenu izjavu vidi kao mešanje Rusije u unutrašnje odnose u Srbiji.

“Ovakve izjave svakako jesu jedan vid 'mešanja' u unutrašnje odnose, tj. jasna podrška onima koji već >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << duže vreme u Srbiji imputiraju ideju o plaćenicima sa zapada, špijunima stranih službi i tome slično. Tako da su motivi tu jasni - potrebno je ojačati 'rusko' prisustvo”, ističe Veselinović.

Dodaje da takva vrsta argumenata o finansiranju iz Amerike ne bi bila pokrenuta da je neko zaista želeo da se uputi u finansije inicijative 'Ne davimo Beograd'.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ne da(vi)mo BG: Rusija se meša u unutrašnja pitanja Srbije

Izvor: B92, 08.Jul.2016, 00:05

Beograd -- Član Inicijative Ne da(vi)mo Beograd Dobrica Veselinović izjavio je da se Rusija meša u unutrašnja pitanja u Srbiji...On je to izjavio povodom izjave ruskih zvaničnika da je proteste u Beogradu organizovao Zapad,.."Ovakve izjave su mešanje u unutrašnje odnose u Srbiji, tj. jasna podrška...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.