Vermezović: Šteta, ali pokazali smo da možemo

Izvor: Kurir, 25.Okt.2012, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Šteta, ali pokazali smo da možemo

Vermezović je demantovao i da u sastavu nije bilo Nikole Ninkovića zbog incidenata na meču mlade reprezentacije Srbije sa Engleskom u Kruševcu

MILANO - Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da ne može da bude zadovoljan rezultatom, ali da ga raduje igra koju je njegova ekipa pružila u večerašnjem porazu od Intera (0:1) u trećem kolu Lige Evrope.

"Večeras smo videli izvanrednu utakmicu, predstavili smo se u pravom svetlu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Šteta, mogli smo i bolje da prođemo. Inter je pokazao da je veliki tim, strpljivo su tražili šansu. Rezultatom ne mogu da budem zadovoljan, ali onim što smo pokazali mogu", kazao je on.

Vermezović je dodao da je zadovoljan što je njegova ekipa naterala Inter da u finiš utakmice uđe sa "teškom artiljerijom", jer su na teren morali i Havijer Zaneti i Dijego Milito.

Strateg crno-belih kazao je da nema šta da zameri Lazaru Markoviću, koji nije iskoristio dve odlične prilike.

"Činjenica je da je Lazar odigrao dobru utakmicu, u prvom pogodio stativu, u drugom imao jedan na jedan sa Handanovićem. Protivnički golman je tu pokazao zašto je veliki i zašto je toliko plaćen. Ne mogu da mu zamerim, ima samo 18 godina. Budućnost je pred njim. I bolji su promašivali ovakve šanse", naveo je on.

Trener šampiona Srbije naveo je i da je odbrana, ne računajući par situacija, odigrala na visokom nivou.

"Greške su moguće kada igrate protiv timova kao što je Inter. On nas je naterao na greške. Uprkos svemu, i naša odbrana je odigrala večeras dobar meč, ne bi trebalo zaboraviti da i tu imamo mlade igrače", istakao je Vermezović.

Vermezović je kazao i da ne očekuje da poraz kao što je večerašnji može da ostavi posledice po atmosferu i formu ekipe.

"Igračima sam rekao da nemaju nijedan razlog da budu tužni posle ovog meča. Komentarisaćemo utakmicu večeras, a već od sutra ćemo se truditi da je zaboravimo. Ovo će biti ispit i za mlade igrače, ali verujem da će prevazići trenutno situaciju. Dobro je što smo sada videli da možemo", zaključio je on.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.