Vermezović: Rukometašice imaju šanse za polufinale

Izvor: Kurir, 10.Dec.2012, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Rukometašice imaju šanse za polufinale

BEOGRAD - Trener Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vermezović rekao je danas da veruje da ženska rukometna reprezentacija Srbije ima šanse da se na Evropskom prvenstvu plasira u polufinale.

Vermezovićeva supruga je proslavljena rukometašica Mirjana Đurica koja je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 1984. godine.

"Svakako ću večeras biti u beogradskoj Areni. Po pričama koje sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čuo od svoje žene i njenih kuma verujem da naše rukometašice imaju šanse. Dobro je što ekipe koje se ukrštaju sa nama takođe imaju po dva boda", rekao je Vermezović novinarima u Beogradu.

Srpske rukometašice su u drugu fazu Evropskog prvenstva prenele dva boda i igraće protiv Švedske, Danske i Francuske, koje imaju isti broj bodova.

"Podrška im je neophodna jer moram da priznam da su druge reprezentacije jače od nas. Moramo da izvršimo pritisak na sudije sa tribina i pomognemo rukometašicama", kazao je Vermezović.

Srbija će sledeću utakmicu igrati večeras od 20.15 protiv Švedske u beogradskoj Areni.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.