Veran Matić ponovo na čelu ANEM-a

Izvor: B92, 15.Maj.2019, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veran Matić ponovo na čelu ANEM-a

Veran Matić izabran je za novog predsednika Upravnog odbora Asocijacije nezavisnih elektronskih medija, odlučeno je na sednici Skupštine ove asocijacije.

Za članove Upravnog odbora izabrani su Svetlana Kojanović, Ivana Petrović, Slobodan Krajnović i Milorad Tadić.

Matić je jedan od osnivača ANEM i prvi predsednik asocijacije u periodu od 1993. do 2003. godine, a sada će je ponovo predvoditi u naredne četiri godine. On je na funkciji zamenio Milorada Tadića, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je na toj poziciji bio poslednjih pet i po godina, pipše "Nedelj

“Ambicija je da ANEM bude podrška članicama, ali i agregator novih projekata, novih ideja i novih formi izveštavanja i istraživanja u polju medija u najširem smislu. Praktično, to je apgrejdovana verzija, nešto kao ANEM 2.0.”, rekao je Matić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.