Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger kažnjen zbog guranja sudije

Menadžer Arsenala Arsen Venger suspendovan je na četiri utakmice zbog "nedoličnog ponašanja".

Venger je u posljednjem kolu Premijer lige, u pobijedi Arsenala nad Barnlijem 2:1, odgurnuo četvrtog sudiju Entonija Tejlora, nakon što ga je glavni arbitar Džonatan Mos isključio sa meča.

Arsenal je meč dobio pogotkom Aleksisa Sančesa iz penala u 98. minutu, nakon faula nad Loranom Kosjelnim koji je u tom trenutku bio u ofsajdu.

Francuz neće moći da vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << svoj tim sa klupe u duelima sa Sautemptonom u FA Kupu u subotu, te protiv Votforda, Čelsija i Hala u Premijer ligi.

Venger je takođe kažnjen i sa 25.000 funti.

Arsenal je drugi u PL sa 47 bodova, osam manje od gradskog rivala Čelsija, dok ima jedan više od Totenhema, a dva od Liverpula.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Venger drastično kažnjen, prvi put posle pet godina!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jan.2017

Zbog nesportskog ponašanja na meču njegove ekipe sa Barnlijem, menadžer Arsenala Arsen Venger kažnjen je od strane engleskog fudbalskog saveza...Francuz je suspendovan na četiri utakmice, a uz to mora da plati i 25.000 funti...To znači da će Arsenal biti bez glavnog trenera na klupi na utakmicama...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.