Venčanje u hindu običaju za Anđelinu i Breda

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 16.Dec.2010, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčanje u hindu običaju za Anđelinu i Breda

NJU DELHI - Anđelina Džoli i Bred Pit su navodno zaokupljeni tajnim pripremama svog venčanja koje bi trebalo da se održi prema hindu običajima početkom 2011. godine u romantičnom Džodpuru, velelepnom gradu u indijskoj državi Radžastanu.

Citirajući neimenovane britanske portale na Internetu, indijski list "Tajms of Indija" tvrdi da će se slavni holivudski par venčati prema svadbenom hindu ritualu "feras", koji se sastoji od kruženja oko svete vatre, a da će ceremoniju nadgledati >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << njihov duhovni savetnik, osamdesetčetvorogodišnji Ram Lal Sijag.

Vremešni guru nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje ovu vest, mada dobro obavešteni izvori navode da su pripreme za venčanje "uveliko odmakle".

Prema istim izvorima, zahvaljujući jogi, koju svakodnevno praktikuju i izgovaranjem "mantri" koje odredi njihov guru Sijag, dvoje poznatih glumaca ostvarili su mir i harmoniju i osnažili svoju vezu, te su sada spremni da stanu na "ludi kamen".

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.