Venčanica iz Sumrak sage na prodaji posle premijere

Izvor: Blic, 16.Avg.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčanica iz "Sumrak sage" na prodaji posle premijere

Venčanica u kojoj se Bela udaje za Edvarda u najnovijem filmu serijala "Sumrak saga" naći će se na prodaji odmah posle premijere filma 18. novembra. Kristin koja igra Belu nosi ovu venčanicu u filmu

Kristin Stjuart koja u filmu igra lepoticu Belu Svon, koja se napokon udaje za svog vampira Edvarda, nosila je prelepu venčanicu dizajnerke Karoline Herere, koja će biti ponuđena na prodaju pošto film stigne u bioskope.

Interesovanje fanova "Sumrak sage" već je orgomno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << te nema sumnje da će venčanica biti prodata za veliku svotu novca i ubrzo postati kolekcionarski komad.

Zvanična replika ove venčanice biće ponuđena i svim budućim mladama u radnjama zvaničnog zastupnika Alfrda Anđela, a nagađa se da bi se cena mogla kretati između od 400 do 4.000 evra.

Povezane vesti: Konačno izašao prvi trejler za "Sumrak sagu: Praskozorje" Kristin Stjuart ostavila Roberta Patinsona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.