Izvor: Blic, 03.Avg.2009, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčali se posle pet sekundi poznanstva

Kad su se dvoje potpunih stranaca venčali u ceremoniji u jednom

trgovačkom centru u Mineapolisu, svi su verovarli da to neće potrajati, ali Dejvid i Elizabet Vejnlik žive u srećnom braku već 11 godina i imaju četvoro dece.



Sve je počelo kada je Dejvid, tada dvadesetosmogodišnji student

antropologije, odlučio da se oženi. Pošto je imao čitav niz loših veza, zamolio je grupu prijatelja da mu izaberu mladu. Kada je priča postala vest >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na lokalnoj televiziji, prijavilo se 300 devojaka. Testiranje je zakazano za dan venčanja i do 15 časova žiri je izabrao tri devojke, da bi pola sata kasnje izbor pao na Elizabet. U 16 časova mladenci su se videli i rukovali, a potom su oboje otišli da se pripreme za venčanje. Sat kasnije, bili su u braku. "Priznajem da je i meni sve to izgledalo prilično uvrnuto. Bila sam sprema da odustanem, ali mi se Dejvid dopao i bez obzira što smo bili zajedno manje od deset sekundi odlučila sam da idem do kraja", priča Elizabet i uz smeh dodaje da im je ipak bilo potrebno nekoliko dana da počnu da "konzumiraju brak". Dejvid kaže da je sada najsrećniji čovek na svetu.

"Godinama sam se trudio da negujem i održavam veze sa ženama, a oženio sam se posle pet sekundi poznanstva i imao sreću da dobijem najbolju ženu na svetu. Očigledno je da sve zavisi od sudbine i da mi tu malo šta možemo da promenimo", kaže Dejvid.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.