Venčali se na radnoj akciji!

Izvor: TvojPortal.com, 12.Jul.2011, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčali se na radnoj akciji!

Izvor press online - Svadba - Uz akcijaško bodrenje sudbonosno DA prekjuče su izgovorili akcijaši Jasna Milisavljević i Goran Ivan iz vojvođanskog mesta Lipar kod Kule


Omladinska radna akcija koju je ovog leta organizovala opština Vrnjačka Banja, osim što je drugarstvom spojila osamdesetak brigadira, dvoje od njih, Jasnu Milisavljević i Gorana Ivana iz vojvođanskog mesta Lipar kod Kule, spojila je i - brakom!
Umesto sa krampom i lopatom u korito Lipovačke >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << reke koju već dve sedmice raskrčuju, brigadiri su se urednih uniformi u nedelju uputili u svatove. Dok su se vijorile zastave Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije, Jasna i Goran venčali su se u Japanskom vrtu okruženi akcijašima, roditeljima i ostalim svatovima pristiglim iz Lipara. Troškove venčanja i svadbe snosili su donatori koje je obezbedila opština Vrnjačka Banja.
Opširnije možete pročitati ovde

vrnjačka banjavenčanjeradna akcija
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.