Veliko pozorište u maloj varoši

Izvor: RTS, 24.Dec.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko pozorište u maloj varoši

Na sceni Centra za kulturu u Beloj Palanci sinoć je izvedena predstava "Slavna Florens" Ateljea 212. Oduševljena publika pokazala je da je željna kulturnih dešavanja, pre svega dobrih pozorišnih predstava.
Gorica Popović, u ulozi Florens Foster, pevačice bez sluha, ali beskrajno dobre i plemenite osobe, opčinila je belopalanačku publiku.

Hit predstava "Slavna Florens"  Ateljea 212, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napunila je salu Centra za kulturu u Beloj Palanci. Za troje glumaca prepreka nije bila ni mala i neuslovna scena u Beloj Palanci, kao ni udaljenost od Beograda.
"Naš posao je na izvestan način misija i zaista se ne libimo i da odemo u manju sredinu, čak smatramo da je to neophodno. Nikada ne pravimo razliku i nikad ne igramo sa manje entuzijazma i energije nego bilo gde", kaže Gorica Popović, glumica.
"Inače volim da igram predstave širom Srbije, jer publika nas lepo dočeka i prihvati predstavu sa oduševljenjem i vidimo da s željni dobrih predstava", kaže Tamara Dragičević, glumica.
Gostovanje Ateljea 212 u Beloj Palanci, deo je projekta pod nazivom "Izađi na scenu".
"Želimo da javne ličnosti i stručnjake uključimo u projekat, kako bi se oni bavili mladim ljudima i kako bi napravili jednu kvalitetnu i pozitivnu priču", kaže Dragan Jocić, koordinator projekta.
Snovi se ostvaruju ukoliko zaista verujete u sebe i borite se - poruka je mladima koji učestvuju u ovom projektu, a preneta je putem komada "Slavna Florens".
rts.pirot@rts.rs
+381 10 311 910

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.