Veliki doček za fudbalere Borusije u Dortmundu

Izvor: Kurir, 26.Maj.2013, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki doček za fudbalere Borusije u Dortmundu

Bajern je pobedio Borusiju s 2:1 u finalu LŠ

DORTMUND - Oko 15.000 navijača Borusije Dortmund dočekalo je danas svoju ekipu na stadionu u Dortmundu po povratku iz Londona, gde je nemački tim izgubio od Bajerna iz Minhena u finalu Lige šampiona.

Dortmund je izgubio sa 2:1 golom Arjena Robena pred kraj utakmice.

"Ovo je kao da su sve rane izlečene preko noći. Ono u Londonu je najbolja utakmica koju je neko odigrao protiv Bajerna posle dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vremena", rekao je trener Borusije Jirgen Klop po povratku iz Londona.

Navijači Borusije su se okupili po veoma hladnom i kišovitom vremenu i skandirali svojoj ekipi u Dortmundu. Oko 50.000 navijača pratilo je utakmicu na velikom ekranu postavljenom u centru Dortmunda.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.