Veliki broj stranaca zbog EP za rukometaše

Izvor: Studio B, 19.Jan.2012, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki broj stranaca zbog EP za rukometaše

Posle više dana sa slabim snegom, danas smo ponovo mogli da uživamo u suncu i prolećnih desetak stepeni. Lepo vreme izmamilo je veliki broj ljudi na ulice, koje se ovih dana sve više šarene i od navijačkih obeležja.

Slike koje često vidjamo u gradovima širom sveta, kada se održava neko veliko sportsko takmičenje, prenele su se i na ulice naše prestonice.

Ako prošetate centrom, čućete norveški, švedski ili slovački, a ako vas na engleskom budu pitali u kom je pravcu Skadarlija, budite skoro sigurni da ste upoznali nekog od navijača koji su došli da bodre svoju reprezentaciju u završnici Evropskog prvenstva u rukometu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.