Izvor: Kurir, 13.Jun.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vekarić: Oslobađanje Marka Miloševića nije pogodba

BEOGRAD, 12. juna (Tanjug) - Oslobađanje Marka Miloševića od privatne krivične tužbe za nanošenje teških telesnih povreda trojici "otporaša" nije inicirano političkim pogodbama, ocenio je večeras portparol Tužilaštva za ratne zločine Bruno Vekarić. "Nema govora da je ta presuda vrsta političkog dila", rekao je Vekarić i dodao da najviše zabrinjava vreme koje je prošlo od tog događaja (2000. godina). On je u emisiji "Pres pretres" TV Pink podsetio da je to prvostepena presuda i da postoji mogućnost žalbe.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vekarić: Oslobađanje Marka Miloševića nije politička pogodba

Izvor: Blic, 13.Jun.2008

Oslobađanje Marka Miloševića od privatne krivične tužbe za nanošenje teških telesnih povreda trojici „otporaša” nije inicirano političkim pogodbama, ocenio je portparol Tužilaštva za ratne zločine Bruno Vekarić....."Nema govora da je ta presuda vrsta političkog dila", rekao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.