Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Feb.2012, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vekarić: Nema eksploziva u paketu poslatom Vukčeviću

U paketu koji je danas dobio tužilac Srbije za ratne zločine Vladimir Vukčević nije bilo eksploziva niti otrovnih materija i uzbuna je bila lažna, izjavio je zamenik tužioca Bruno Vekarić. Vekarić je agenciji Beta rekao da "niko nije ubacio paket" u policijski džip koji koristi Vukčević, nego je "paket stigao regularno" i doneo ga je policajac iz obezbeđenja Vukčevića, koji je policajcu naložio da proveri paket. Policajac je pozvao antidiverzionu ekipu sa ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vekarić: Nema eksploziva u paketu poslatom Vukčeviću

Izvor: EMportal, 01.Feb.2012

U paketu koji je danas dobio tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević nije bilo eksploziva niti otrovnih materija i uzbuna je bila lažna, izjavio je zamenik tužioca Bruno Vekarić.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.