Vejvoda: Nisam razgovarao u ulasku u Vladu

Izvor: RTS, 28.Mar.2014, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vejvoda: Nisam razgovarao u ulasku u Vladu

Izvršni direktor Balkanskog fonda za demokratiju Ivan Vejvoda rekao je da ni sa kim nije razgovarao o ulasku u novu vladu.

Na pitanje novinara da li je dobio ponudu da bude novi šef diplomatije, Ivan Vejvoda je rekao da nije dobio nikakvu ponudu.

"Nisam dobio nikakvu ponudu. Znam da se nešto govorka, ali tako se govorkalo i 2007. i 2012. godine. Kad bude postavljeno pitanje, onda ću da odgovorim", rekao je Vejvoda.

Vejvoda je ponovio da niko, ni na koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << način, nije sa njim razgovarao o ulasku u novu vladu.

Ivan Vejvoda, koji je i viši potpredsednik nemačkog Maršalovog fonda, nije želeo da odgovori na pitanje da li bi prihvatio predlog da bude novi ministar inostranih poslova Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vejvoda: Nije mi ponuđeno mesto u vladi

Izvor: Telegraf.rs, 28.Mar.2014

- Nisam dobio nikakvu ponudu. Znam da se nešto govorka, ali tako se govorkalo i 2007. i 2012. godine. Kad bude postavljeno pitanje, onda ću da odgovorim - rekao je Ivan Vejvoda

Nastavak na Telegraf.rs...

''Evropa razume Srbiju u vezi Rusije''

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2014

Izvršni direktor Balkanskog fonda za demokratiju Ivan Vejvoda rekao je u petak da evropski zvaničnici imaju razumevanja za Srbiju u vezi sa njenim stavom prema Rusiji i eventualnim uvođenjem sankcija toj državi zbog krize s Ukrajinom. ..Foto: Ilustracija.. .."Od nas se očekuje da imamo jasan stav...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.