Vejn Runi rekao zbogom ćelavosti

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jun.2011, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vejn Runi rekao zbogom ćelavosti

Dvadesetpetogodišnji fudbaler Vejn Runi priznao je da je u jednoj londonskoj klinici uradio presađivanje kose.

Naime, fudbaler je viđen u četvrtak kako izlazi sa jedne klinike u Londonu, sa kačketom ispod koje je virila kosa. A da su nagađanja tačna, potvrdio je on sam na svom "tviter" nalogu.

"Samo da potvrdim mojim pratiocima da sam uradio transplantaciju kose. Počeo sam da ćelavim sa 25 godina, zašto da ne. Oduševljen sam rezultatima", napisao je Vejn Runi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
"Još uvek imam modrice i otečena mi je glava. Ali čim se to slegne vi ćete biti prvi koji će videti moju kosu. Da li neko ima da mi preporuči neki dobar gel? Haha. Zahvat sam uradio u Harli Strit klinici u Londonu. Hvala celom osoblju koje je brinulo za mene", napisao je fudbaler.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.