Većina škola će raditi u ponedeljak

Izvor: B92, 17.Feb.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Većina škola će raditi u ponedeljak

Beograd -- Od 1.796 škola u Srbiji u ponedeljak zbog snega neće raditi 64 škole, a zbog prokišnjavanja samo tri škole biće zatvorene, kažu u Ministarstvu prosvete.

Načelnik Prosvetne inspekcije Velimir Tmušić je agenciji Beta rekao da će sve škole u Beogradu u ponedeljak raditi.

"U Srbiji 176 škola prokišnjava, od toga 20 u Beogradu, ali samo dve škole u Smederevu i jedna u Požarevcu u ponedeljak neće raditi", rekao je Tmušić.

On je rekao da zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snega, neobezbeđenih pristupa školama ili lošeg grejanja, u ponedeljak neće raditi 64 škole, pretežno u planinskim predelima i dodao da su to škole sa malim brojem đaka i da su najugroženiji Sjenica, Tutin, Gornji Milanovac, Boljevac, Čačak i Ivanjica.

Školama je naloženo da pojačaju dežurstva da se ne bi desilo da se učenici i zaposleni povrede zbog leda, kazao je Tmušić.

Prema njegovim rečima, škole koje u ponedeljak neće raditi, obavezne su da, preko lokalnih samouprava, o tome obaveste roditelje i đake.

On je rekao da će ministar prosvete Žarko Obradović sutra na sednici Štaba za vanredne situacije izneti sve podatke o školama koje u ponedeljak neće raditi i o eventualnim promenama plana rada škola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ponedeljak 67 škola u Srbiji ne radi, u Beogradu rade sve

Izvor: S media, 17.Feb.2012

Od 1.796 škola u Srbiji u ponedeljak zbog snega neće raditi 64 škole, a zbog prokišnjavanja samo tri škole biće zatvorene, rekao je načelnik Prosvetne inspekcije Velimir Tmušić...On je agenciji Beta rekao da će sve škole u Beogradu u ponedeljak raditi..."U Srbiji 176 škola prokišnjava, od...

Nastavak na S media...

NASTAVA U PONEDELJKA U VEĆINI ŠKOLA

Izvor: Kurir, 17.Feb.2012

U Srbiji 176 škola prokišnjava, od toga 20 u Beogradu, ali samo dve škole u Smederevu i jedna u Požarevcu u ponedeljak neće raditi ..BEOGRAD -- Od 1.796 škola u Srbiji u ponedeljak zbog snega neće raditi 64 škole, a zbog prokišnjavanja samo tri škole biće zatvorene, kažu u Ministartvu prosvete...Načelnik...

Nastavak na Kurir...

Nastava počinje iako krovovi prokišnjavaju

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2012, 13:06

Skoro svi đaci u Srbiji će se u ponedeljak vratiti u klupe nakon prinudnog raspusta zbog vremenskih neprilika. Zbog teške situacije u pojedinim opštinama, naročito u planinskim područjima, neće raditi samo 62 škole od ukupno 1.796. Iako je 176 škola imalo problema sa prokišnjavanjem, zbog toga...

Nastavak na Vesti-online.com...

Većina škola radi od ponedeljka

Izvor: Šumadija Press, 18.Feb.2012

Od 1.796 škola u Srbiji u ponedeljak zbog snega neće raditi 64 škole, a zbog prokišnjavanja samo tri škole biće zatvorene.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.