Večera na nebu na platou ispred Delta sitija

Izvor: Blic, 12.Apr.2013, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Večera na nebu" na platou ispred Delta sitija

"Večera na nebu", na kojoj će 22 osobe sedeti za stolom koji visi u vazduhu na 50 metara visine, prvi put biće održana u Srbiji, na platou isred Delta sitija od 16. do 19. maja.

Pored panorame, gosti će moći da probaju specijalitete šefa kuhinje hotela "Square Nine", Gorana Kovačića.

- Reč je svetskoj atrakciji "Večeri na nebu", događaju koji spaja dve stvari, ekskluzivnost i avanturu. Neobična konstrukcija sa luksuznim stolom za 22 osobe nalazi se na čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 50 metara visine i na potpuno bezbedan način nudi nezaboravno iskustvo, obrok među oblacima. Uz prekrasan pogled na panoramu grada i uživanje u specijalitetima vrhunskog kuvara ovo će definitivno biti dešavanje koje se dugo pamti - izjavila je Milena Maksić, marketing menadžerka Delta sitija.

Ceo koncept "Delta siti večera na nebu" dizajniran je prema nemačkoj normi DIN 4112, koja predstavlja najviše svetske standarde bezbednosti, a izrađen je u Belgiji.

"Večera na nebu" je do sada obišla više od 30 zemalja. Domaćin događaja je šoping centar Delta siti i produkcija "Sound ray Pe&Event".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Večeraj na nebu, beogradskom nebu

Izvor: Mondo, 13.Apr.2013, 11:10

Posle Monaka, Las Vegasa, Londona, Sidneja.. sada i u Beogradu možete da večerate na nebu. Bukvalno! Sto za 22 osobe, koji se nalazi na 50 metara od zemlje, biće postavljen ispred "Delta sitija"...prev next 0 0.. ..1 / 2.. ..2 / 2..U Srbiji se od 16. do 19. maja prvi put organizuje "Večera na nebu"...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.