Veče duhovne i kamerne muzike u Bojčinu

Izvor: Blic, 13.Avg.2011, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče duhovne i kamerne muzike u Bojčinu

Na letnjoj sceni u Bojčinskoj šumi večeras je nastupio ansambl "ZVONY", veliki mešoviti hor Slovaka koji je priredio prijatno veče duhovne i kamerne muzike.

Kamerni hor "ZVONY" osnovan je 1993. godine, a u svom razvojnom putu ima puno dobrih rezultata. Njihov repertoar je širok i raznolik, četvoroglasne horske kompozicije sa instrumentalnom pratnjom, ali i acappella, duhovna i svetovna muzika. Na repertoaru hora su autori domaće horske muzike ali i horska literatura stranih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kompozitora.

Inače, u okviru manifestacije "Bojčinsko leto" u subotu 20. avgusta nastupiće pevačica Jelena Tomašević, dok će u nedelju 21. avgusta koncert održati Ana Bekuta. Svi programi počinju u 20 časova, a ulaz je besplatan.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.