Već počele gužve kod Čačka - policija reguliše FOTO

Izvor: B92, 03.Maj.2021, 16:01

Već počele gužve kod Čačka - policija reguliše FOTO

Čačak -- Produženi praznični vikend je pri kraju, a većina onih koji su u petak i subotu prošli kroz naplatnu rampu moraju i da se vrate.

Na auto-putu Miloš Veliki trenutno nema većih gužvi i dužih zadržavanja u Preljini, međutim pojačan intenzitet saobraćaja primetan je na obilaznom putu oko Čačka, gde se povremeno formira kolona vozila.

"Želeći da izbegnemo velike gužve krenuli smo danas, do sada nije bilo većih zadržavanja sem kod Čačka, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saobraćaj se odvija usporeno duž celog magistralnog puta od Užica dalje ka Beogradu", kaže Slavko Radulović iz Novog Sada, koji je nekoliko prazničnih dana, kako kaže, proveo na Tari.

U JP „Putevi Srbije“ apeluju na sve vozače da krenu na vreme kako bi se izbegle najveće gužve. Tim apelima pridružio se i ministar saobraćaja Tomislav Momirović i istakao da će izgradnjom obilaznica oko Gornjeg Milanovca, Požege i Užica gužve na auto-putu postati prošlost.

"Svedoci smo ogromnih gužvi od pre nekoliko dana, ali postavlja se pitanje kakvo bi stanje bilo da autoput ne postoji, sve bi stalo. Izgradnjom ključnih obilaznica saobraćajne gužve će biti maksimalno smanjene", naglasio je Momirović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle Uskrsa GUŽVE NA PUTEVIMA: U povratku sa iziletišta naoružajte se strpljenjem, jer na ovim deonicama već su se formirale KOLONE automobila

Izvor: Blic, 03.Maj.2021

Produženi praznični vikend je pri kraju, a većina onih koji su u petak i subotu prošli kroz naplatnu rampu moraju i da se vrate. Na auto-putu Miloš Veliki trenutno nema većih gužvi i dužih zadržavanja u Preljini, međutim, pojačan intenzitet sadržaja primetan je na obilaznom putu oko Čačka,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.