Vatrogasac iz Bijeljine povređen u eksploziji

Izvor: B92, 02.Jul.2020, 21:42

Vatrogasac iz Bijeljine povređen u eksploziji

Vatrogasac iz Bijeljine povređen je u eksploziji tokom gašenja požara na kući u naselju Ljeskovac, rekao je Srni starešina Vatrogasne jedinice Mile Spasojević.

Prema njegovim rečima, tridesetdvogodišnji vatrogasac je u dobrom stanju, ima gelere u telu i biće zadržan u bijeljinskoj bolnici.

Spasojević je dodao da se eksplozija dogodila tokom gašenja požara na zapuštenoj kući u kojoj živi jedna osoba koja nije povređena, prenosi RTRS.

U toku je policijski uviđaj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vatrogasac iz Bijeljine povređen u eksploziji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2020, 09:21

Vatrogasac iz Bijeljine povređen je sinoć u eksploziji tokom gašenja požara na kući u naselju Ljeskovac, rekao je Srni starešina Vatrogasne jedinice Mile Spasojević...Prema njegovim rečima, tridesetdvogodišnji vatrogasac je u dobrom stanju, ima gelere u telu i biće zadržan u bijeljinskoj bolnici...Spasojević...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.