Vasin: Razvojni planovi Vojvodine deo razvojnih planova Srbij

Izvor: Press, 27.Okt.2013, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasin: Razvojni planovi Vojvodine deo razvojnih planova Srbij

Vasin u izjavi koja je objavljena na zvaničnom sajtu Vlade Vojvodine, povodom izjave lidera Nove Srbije Velimira Ilića date novosadskom "Dnevniku" da će se "uskoro rešiti stanje u Vojvodini, pošto je Beograd rešen" i da će se "otkloniti šteta od stanja u Vojvodini koja potpuno odudara od aktuelnog koncepta razvoja Srbije", rekao da bi navedene reči zahtevale ozbiljnu reakciju da ih nije izgovorio Velimir Ilić.

"Ipak, radi javnosti, još jednom ukazujemo da su svi razvojni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << planovi AP Vojvodine deo razvojnih planova Republike Srbije, da je Vlada AP Vojvodine još pre godinu dana smanjila broj zaposlenih za deset odsto i time ostvarila značajne uštede", navedeno je u Vasinovoj izjavi u kojoj se naglašava da AP Vojvodina ima daleko manji broj zaposlenih u državnoj administraciji od ostalih regiona u Srbiji.

Vasin je na kraju poručio da je siguran da će pretnje o "rešavanju satanja u Vojvodini" biti, kako je kazao, "još jedan neuspešan pokušaj Velimira Ilića".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.