Varan najavio odlazak iz Reala, Junajted spreman

Izvor: RTS, 19.Mar.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varan najavio odlazak iz Reala, Junajted spreman

Odbrambeni fudbaler Real Madrida Rafael Varan obavestio je čelnike kluba da ozbiljno razmatra odlazak iz kluba na leto, prenosi Ekip.
Odlični francuski štoper priznao je da se nalazi pred iskušenjem za transfer u narednom prelaznom roku, kao i da trenutno ne vidi sebe dugoročno u Realu.

Varan se ranije dovodio u vezu sa Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Junajtedom, koji bi sigurno obnovio želju, ali se isto tako veruje da će posle ovih reči biti još zainteresovanih klubova.
U Real je stigao iz Lensa 2011. godine, osvojio je čak 16 trofeja i to četiri Lige šampiona, uz snažan doprinos čineći sjajan tandem sa kapitenom Serhiom Ramosom.
Ove sezone nije na nivou kao ranijih, a trenutnoj situaciju možda doprinosi i činjenica da je Real već sada dogovorio transfer Edera Milita iz Porta za 50 miliona.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Varan hoće odlazak iz Reala, Junajted spreman

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2019

Odbrambeni fudbaler Real Madrida Rafael Varan obavestio je čelnike kluba da ozbiljno razmatra odlazak iz kluba na leto, prenosi Ekip...Odlični francuski štoper priznao je da se nalazi pred iskušenjem za transfer u narednom prelaznom roku, kao i da trenutno ne vidi sebe dugoročno u Realu...Varan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.