Vanredno u još jednoj opštini

Izvor: B92, 20.Nov.2020, 19:00

Vanredno u još jednoj opštini

Usled naglog povećanja broja zaraženih, Štab za vanredne situacije opštine Ljig doneo je odluku o uvođenju vanredne situacije.

"Epidemiološka situacija ocenjena je kao izrazito nepovoljna, zbog čega se apeluje na sve stanovnike naše opštine da poštuju mere koje je propisao krizni štab, a čije će se sprovođenje u narednom periodu pojačano kontrolisati“, rečeno je u Štabu za vanredne situacije.

U narednom periodu Štab će pružiti svu neophodnu pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Domu zdravlja, prvenstveno u pogledu obezbeđivanja boljih uslova za prihvat potencijalno zaraženih.

U trećem talasu epidemije u Ljigu je ukupno obolelo 177 pacijenata. Na snimanje pluća poslato je njih 10, dok je na bolničkom lečenju devetoro Ljižana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Ljigu proglašena vanredna situacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2020

Štab za vanredne situacije opštine Ljig doneo je odluku o uvođenju vanredne situacije, zbog naglog povećanja broja zaraženih, saopšteno je na sajtu te opštine..."Epidemiološka situacija ocenjena je kao izrazito nepovoljna zbog čega se apeluje na sve stanovnike naše opštine da poštuju mere...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.