Vanila Ajs u komediji Adama Sendlera

Izvor: Blic, 04.Apr.2011, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanila Ajs u komediji Adama Sendlera

Vanila Ajs, koji se pre dvadeset godina proslavio hitom "Ice Ice Baby" a zatim nestao sa javne scene, priprema veliki povratak.

Robert Van Vinkl, kako glasi pravo ime ovog repera, dobio je zapaženu ulogu u novom filmu u kome Adam Sendler igra glavnu ulogu.

Ajs će u filmu tumačiti Sendlerovog dugogodišnjeg prijatelja, a ovom ulogom želi da se vrati u šou biznis.

A gde je nestao reper koji je sa svojim hitom 1989. godine postao prvi muzičar koji je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hip hop singlom završio na prvom mestu Bilbordove top-liste?

Postao je žrtva svoje iznenadne slave.

Osim hita "Ice Ice Baby", Vanila Ajs je tada mogao da se pohvali i novom devojkom - početkom 1990. godine zabavljao se sa Madonom. Ali pevačica ga je ostavila nakon samo osam meseci, a muzičar je ponovo pokušao da izda novi album.

Zatim je napisao knjigu, i to je prošlo neslavno.

Ponovo je snimio album, ali tada je već postao stvar prošlosti i nikoga nije zanimala njegova muzika.

Ni u privatnom životu nije imao mnogo sreće. Borio se sa drogom i alkoholom, a dva puta je hapšen zbog nasilja u prodici.

Tek mu se 2009. godine osmehnula sreća kada je postao voditelj rialitija u kom je prikazano kako da renovirate kuću.

Zatim su usledili pozivi za druge emisije, i na kraju je dobio i ulogu.

Da li se sećate Ajsovog hita? Poslušajte ga...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REPER PLAN BI U FILMU PO KRIMI SERIJI

Izvor: Kurir, 04.Apr.2011

LONDON - Britanski reper Plan Bi igraće u filmskom rimejku serije "The Sweeney". Pevač, čije je pravo ime Ben Dru, igraće detektiva Džordža Kartera, koga je u krimi seriji iz 70-ih godina proslavio Denis Voterman...LONDON - Britanski reper Plan Bi igraće u filmskom rimejku serije "The Sweeney"...Pevač,...

Nastavak na Kurir...

Plan B u filmu po krimi seriji

Izvor: B92, 04.Apr.2011

Britanski reper Plan B igraće u filmskom rimejku serije "The Sweeney"...Pevač, čije je pravo ime Ben Drew, igraće detektiva Džordža Kartera, koga je u krimi seriji iz 1970-ih godina proslavio Denis Waterman...Njegovog šefa Džeka Rigana igraće Ray Winstone, a film će režirati Nick Love...Film...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.