Vandalizam u Užicu, građani uplašeni FOTO

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 17:02

Vandalizam u Užicu, građani uplašeni FOTO

Na gradskom groblju u Užicu, u naselju Dovarje, radnici JKP "Bioktoš" posadili su tuje i ukrasno šiblje.

Tokom noći pojedinci su ih počupali i deo je završio na ulici, a drugi deo su odneli, pa je Užičane koji su prolazili tim delom grada zatekao ružan prizor, prenosi RINA.

"Nije mi jasno kome su smetale tuje, koje su služile da gradsko groblje izgleda bar malo lepše i zelenije. Poslednjih meseci ovde se često mogu videti medicinski otpad i špricevi, što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomalo i plaši sugrađane. Moguće je i da je neko pokušao krađu, mada su to visoke biljke i teške za transportovanje. Dešavalo se ranije da kradu cveće sa groblja", rekao je za Rinu ogorčeni Užičanin.

Ovo vandalističko delo odmah je prijavljeno nadležnim organima i očekuje se da će počinioci uskoro biti pronađeni.

"Apelujemo na sve građane da vode računa o prirodi i da se ne uništava posađeno zelinilo. Još uvek čekamo odgovor iz policije i nadamo se da se ovakave situacije više neće ponavljati", rekli su u JKP "Bioktoš".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.