Vaginu maže majonezom za bolji sjaj?!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2010, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaginu maže majonezom za bolji sjaj?!

Sestre Kardašijan bez imalo stida dele intimne informacije koje baš i nisu za javnost, sa svojim obožavaocima putem društvenih mreža na Internetu. Ovoga puta su razmenile saznanja o intimnim delovima tela i nezi, ali ne uobičajenoj.

Šala ili ne, sestre Kardašijan su upozorene da paze što govore u javnosti, piše Examiner.com.

Nakon dopisivanja na Tviteru, Kortni, Kim i Kloi su gostovale u emisiji Konana Obrajena i odlučile su da pojasne o čemu se zapravo radilo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Kortni je ispričala da se Kim uplašila kada je Kloi na Tviteru napisala da majonezom maže vaginu i upitala je zašto to radi, a Kloi je objasnila:

"Kad vaginu namažeš majonezom sjaji kao vrh Krajslerove zgrade".

Sestre su to pokušale da prikažu kao šalu, na što je Kloi dodala da svaka žena zna kako treba da brine o intimnim delovima tela.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.