Izvor: B92, 23.Dec.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOVIC: SSJ DEFINITIVNI POBEDNIK OVIH IZBORA

Stranka srpskog jedinstva Bozidara Prelevica prema do sada dostupnim podacima, presla je cenzus od 5 posto. Jeda od clanica te koalicije je i Partija srpskog progresa Miodraga Vujovica.

U izjavi za Radio B92 ,Vujovic kaze da je ta tehnicka kaolicija definitivni pobednik ovih izbora. "Pustite me veceras da proslavim, a sutra cemo odrzati pobednicku konferenciju za novinare" rekao je prilicno uzbudjen Vujovic. "Nasa deviza da Srbi i Srbija 23. mogu da izaberu Srbe i Srbiju izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se ostvarila, i ja sam siguran da ce saradnja izmedju parlamentarnih stranaka dovesti do toga da svi ljudi u ovoj drzavi bolje zive. S nestrpljenjem ocekujem da posle objavljivanja konacnih rezultata jedni drugima pruzimo ruke bez obzira na to kako ko prosao, i da pokazemo da na ovim prostorima zive apsolutno civilizovani i normalni ljudi. Mi smo to bili, jesmo i bicemo, samo izgleda da nam je tek danas bog dao da to i shvatimo", rekao je Vujovic Radiju B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.