VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE PORODICI: Lauševiću najtežu ulogu dodelio život

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023, 15:46

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE PORODICI: Lauševiću najtežu ulogu dodelio život

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas saučešće povodom smrti istaknutog umetnika Žarka Lauševića i istakao da je njegov jedinstveni talenat ostavio impresivan trag na našoj filmskoj i pozorišnoj sceni.

- Sa tugom sam primio vest o smrti Žarka Lauševića, umetnika čiji je jedinstveni talenat i strast prema glumi ostavio impresivan trag na našoj filmskoj i pozorišnoj sceni. Sa podjednako fascinantnom lakoćom velikog glumačkog barda, igrao je Žarko vlasteline, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << knezove i kraljeve, ali i ljude sa sivih margina društva, dajući svima autentičan pečat po kojem će ostati upamćen - naveo je Vučić.

Primetio je da je Lauševiću najtežu ulogu dodelio sam život i da je teško breme sudbine Laušević pretočio u knjige u kojima je, kao i na sceni, do kraja iskrene emocije bez zadrške podelio sa publikom.

- Izražavam duboko saučešće porodici, prijateljima, kolegama i poštovaocima njegovog dela. Sve prođe, sećanje nikada. Neka počiva u miru - navodi se u saučešću predsednika Vučića.

Podsetimo, glumac Žarko Laušević preminuo je je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće borbe sa teškom bolešću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.