VUČIĆ SE VANREDNO OGLASIO: Objavom na Instagramu oduševio građane (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 18:49

VUČIĆ SE VANREDNO OGLASIO: Objavom na Instagramu oduševio građane (VIDEO)

"Znam da možemo da budemo bolji od drugih"

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, na oficijalnom Instagram profilu predsednika Srbije podelio je objavu koja je oduševila sve građane.

Predsednik je u objavi napisao sledeće:

"Da Srbija nastavi da napreduje! Živela Srbija!"

Video snimak koji je predsednik podelio možete pogledati ispod:

Објава коју дели Александар Вучић (@avucic)

- Neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kojom brzinom se promene dešavaju. Neke zemlje su odskočile u Evropi, jedna je apsolutno dominantna. Mnogi drugi padaju, Srbija raste. Srbija raste posle mnogo godina, posle mnogo decenija propadanja. Tu priliku ne smemo da propustimo, i moramo da nastavimo i da nastavimo da učinimo sve što možemo da Srbija nastavi da napreduje i da nastavi da raste. I to možemo - da budemo najbolji u Evropi. Mi moramo da verujemo u sebe, ja verujem u vas. Ja verujem u vašu energiju, ja verujem u vaš rad, u vaš trud. Ja verujem u Srbiju. Ja verujem u svakog srpskog čoveka i znam da možemo da budemo bolji od drugih - stoji u video snimku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.