Izvor: S media, 11.Jun.2013, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČEVIĆ: Razvrstavanje dece prema polu u vrtićima je apsolutno neprihvatljiva ideja

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević reagovao je na insinuacije u medijima u vezi sa temom razdvajanja dečaka i devojčica u vrtićima Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“.

- Nikada niko u Gradskoj upravi nije razmatrao mogućnost razdvajanja dečaka i devojčica u okviru Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“. Za Gradsko veće Novog Sada razvrstavanje dece prema polu u vrtićima je apsolutno neprihvatljiva ideja i takav predlog nikada ne bi dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << podršku mene kao gradonačelnika, niti podršku članova Gradskog veća – rekao je gradonačelnik Vučević.

TVITERAŠI IZ NOVOG SADA BESNI: Odvajaju dečake od devojčica u novosadskim vrtićima?

Rukovodstvo "Radosnog detinjstva" došlo je do neobične ideje nakon službene posete kolegama iz Rusije, pre svega profesoru Vladimiru Bazarnom, koji je tvorac eksperimentalne ideje razdvojenog školovanja dece. Opširnije OVDE.

(S media)

Foto: Beta/Dragan Gojic/AV

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Gradonačelnik Novog Sada: Razvrstavanje dece po polu neprihvatljivo

Izvor: Blic, 11.Jun.2013

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević danas je, povodom napisa u medijima da se razmatra predlog za razdvajanje dečaka i devojčica u vrtićima Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo", izjavio da o tome nikada nije bilo reči u Gradskoj upravi. ..- Nikada niko u Gradskoj upravi nije razmatrao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.