VRŠNJAČKO NASILJE: Tukli dečaka, pa ga bacili na auto

Izvor: Kurir, 05.Mar.2014, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRŠNJAČKO NASILJE: Tukli dečaka, pa ga bacili na auto

BEOGRAD - Raskrvarili mu usnu.

Lazara Đačića (12) grupa dece napala je juče u blizini Osnovne škole „Vasa Pelagić“ u Kotežu. Prema Lazarovim rečima, vršnjaci su ga gurali i udarali, a onda su ga bacili na parkirani automobil. Srećom po dečaka, čovek iz drugih kola video je šta se dešava, zaustavio se i sprečio nasilnike da dalje maltretiraju Đačića.

- Napali su me jer nisam hteo da se pomerim da neka devojčica kupi doručak pre mene >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - kaže Lazar, koji se nakon napada vratio u školu.

Kada je razredna videla da mu je raskrvarena usna, pozvala je njegovog oca, koji ga je odvezao u Urgentni centar.

- Mog sina konstantno maltretira grupa problematične dece. Najviše vremena provodi kod kuće baš zbog toga - naglašava Zoran i navodi da je jedan od uzroka netrpeljivosti prema njegovom sinu taj što je on zaposlen u policiji.

Direktor OŠ „Vasa Pelagić“ nije bio u školi, a njegova zamenica nije želela da komentariše ovaj slučaj.

(A. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.