VRISAK IZ KREMATORIJUMA: Devojka ŽIVA SPALJENA zbog OVE greške lekara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRISAK IZ KREMATORIJUMA: Devojka ŽIVA SPALJENA zbog OVE greške lekara!

Stravičan prizor

Račna Sisodia (24) proglašena je mrtvom nakon infekcije na plućima. Lečila se u bolnici u gradu Greater Noida na severu zemlje.

Njen suprug, 23-godišnji Deveš Čaudari, preuzeo je neno telo i vozio ga dva sata do mesta gde će ga kremirati.

Medics said the 24-year-old, named as Rachna Sisodia, had died of a lung infection at Sharda hospital in Greater... https://t.co/kJDQ0czz7U

— Thus Spake (@thus_spake) March 2, 2017 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Prema informacijama indijskih medija, neko je u jednom trenutku izvukao ženu iz vatre tvrdeći da je živa. No, ona više nije davala znakove života. Ipak, nakon kasnije obdukcije utvrdilo se da je ipak disala.

Doktori su kasnije ustvrdili da nije umrla od infekcije pluća već da je umrla od vatre. U plućima su joj nađeni tragovi dima i paljevine.

- To se događa kad nekoga živog spale. Čestice uđu u pluća s dahom. Ako je osoba mrtva, to se ne bi dogodilo. Doktori su zaključili da je žena živa spaljena - rekli su iz policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.