Izvor: S media, 27.Maj.2013, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMENSKA PROGNOZA: Danas sunčano i malo toplije, temperatura do 26 stepeni

U Srbiji će danas preovladavati sunčano, a najviša dnevna temperatura biće 26 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar. Uveče i tokom noći izmedju ponedeljka i utorka biće promenljivo oblačno, a u centralnim i južnim krajevima se mestimično očekuje kratkotrajna kiša.

I u Beogradu će sutra biti uglavnom sunčano i malo toplije vreme. Duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vetar. Najniža temperatura biće deset, a najviša 24 stepena.

U Beogradu i ostalim delovima Srbije će posle podne biti oblačno i mestimično će padati kratkotrajna kiša. Od četvrtka se očekuje svežije vreme s temperaturom oko ili nešto ispod prosečnih vrednosti.

Biometeorološka prognoza

Očekivani biometeorološki uslovi neće prijati većini hroničnih bolesnika. Poseban oprez savetuje se cerebrovaskularnim bolesnicima.

(Beta)

Foto:BETA/Dragan Gojić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.