VREMENSKA PROGNOZA: Čekaju nas jaki pljuskovi

Izvor: S media, 06.Maj.2013, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMENSKA PROGNOZA: Čekaju nas jaki pljuskovi

U Srbiji se sutra očekuje promenljivo oblačno i toplo, mestimično s pljuskovima i grmljavinom. Ponegde je moguća nepogoda s jakim pljuskom, gradom i olujnim vetrom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHZ).

Vetar slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni, najniža temperatura od 9 do 17, a najviša od 25 do 29 stepeni.

U Beogradu se sutra očekuje promenljivo oblacno i toplo s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar umeren, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jugoistocni. Najniža temperatura 17, najviša 28 stepeni.

RHZ upozorava da su sutra i u utorak moguće nepogode s jakim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom.

U narednih sedam dana, do 13. maja, očekuje da će u utorak biti promenljivo oblačno s pljuskovima i grmljavina, u sredu i četvrtak pretežno sunčano sa retkom pojavom poslepodnevnih pljuskova i grmljavina u planinskim predelima.

Od petka, 10. maja, očekuje se svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, navedeno je u saopštenju RHZ.

(Tanjug)

Foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestabilno cele nedelje

Izvor: Radio Centar 987, 06.Maj.2013

Danas 6. i sutra 7. maja moguce su kratkotrajne vremenske nepogode sa jakim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom, na sirem podrucju Republike.U Kragujevcu na djurdjevdan pretezno oblacno i nestabilno ..

Nastavak na Radio Centar 987...

Spremite (malo jače) kišobrane: Sutra kiša, grad i oluje

Izvor: Blic, 06.Maj.2013

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, sa mogućim kratkotrajnim nepogodama sa gradom i olujim vetrom, saopštio je Hidrometeorološki zavod. ..Minimalna temperatura biće od 10 do 18, a najviša dnevna od 22 do 27 stepeni. I u Beogradu će biti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.