VOZAČI OPREZ! Zimski uslovi vožnje, OBAVEZNA PROPISANA OPREMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČI OPREZ! Zimski uslovi vožnje, OBAVEZNA PROPISANA OPREMA!

Vozače i danas očekuju zimski uslovi vožnje, ali i prestanak padavina. U nižim predelima kolovozi su mokri ili pod manjim snežnim pokrivačem kojeg ima u raskvašenom stanju, dok na putevima u višim predelima treba računati na sneg, saopštio je jutros Auto-moto svez Srbije (AMS S).

AMS S upozorava vozače da i pored intenzivnih intervencija putara na posipanju kritičnih deonica, niske temperature pretvaraju svaku iole vlažnu deonicu u led ili poledicu, tako da na put kreću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << isključivo sa zimskom opremom i dobrim zimskim gumama, jer su česta proklizavanja i preprečavanja vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim

Na stanicama nema zadržavanja, dok na graničnim prelazima u zemlji na putničkim

Na terminalima trenutno nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Uprava Granične policije saopštila je da teretna vozila na prelazima prema Hrvatskoj, Batrovci i Šid, čeka oko 300, odnosno 180 minuta, a na prelazima prema Mađarskoj, Horgoš i Kelebija, po 180 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.