VOZAČ SPASAO PUTNIKE: Bomba podmetnuta u autobus u Tel Avivu

Izvor: Kurir, 22.Dec.2013, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČ SPASAO PUTNIKE: Bomba podmetnuta u autobus u Tel Avivu

Eksplozivna naprava je nađena u tašni, a vožač je odmah naredio putnicima da brzo izađu. Samo nekoliko sekundi kasnije bomba je eksplodirala

TEL AVIV - U autobusu u gradskom prevozu u Bat Jamu, kraj Tel Aviva, eksplodirala je bomba, ali niko nije bio povređen jer je, zahvaljujući budnosti i hladnokrvnosti vozača, vozilo evakuisano nekoliko trenutaka ranije.

U saopštenju policije, koje prenosi Slobodna Evropa, navodi se da preliminarna istraga ukazuje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je to delo palestinskih ekstremista.

Predstavnica za štampu policije Luba Samri objasnila je da je bomba nađena u tašni i da je vožač naredio putnicima da brzo izađu. Samo nekoliko sekundi kasnije bomba je eksplodirala, dodala je ona.

Iako je u Bat Jamu ranije bilo obračuna kriminalaca, ovog puta se ne radi o tome, već su bombu "kako se čini" podmetnuli palestinski ekstremisti, rekla je Samri, ne ulazeći u detalje, jer je istraga u toku.

Ukoliko se potvrdi da iza incidenta stoje palestinski ekstremisti, biće to prvi napad u Izraelu posle eksplozije bombe u Tel Avivu u novembru prošle godine, kada je povređeno 20 ljudi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.