VOICE: Meštanin Ravnog Sela ne mora da plaća račun jer voda nije za piće

Izvor: Danas, 09.Nov.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOICE: Meštanin Ravnog Sela ne mora da plaća račun jer voda nije za piće

Meštanin Ravnog Sela pored Vrbasa, Božidar Caričić dobio je sudski spor protiv Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" iz Vrbasa i tako je oslobođen obaveza plaćanja za vodu, pošto ona u tom selu nije za piće, preneo je danas Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE). Članak VOICE: Meštanin Ravnog Sela ne mora da plaća račun jer voda nije za piće se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banjica regionalni centar za otpad

Izvor: Danas, 09.Nov.2019

Projekat koji će faktički omogućiti zatvaranje smetlišta u Stanjevinama trebalo bi, prema ugovorenim obavezama, da bude gotov do kraja godine. Članak Banjica regionalni centar za otpad se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Vranjanci teškom mukom do bodova protiv Kragujevčana

Izvor: Danas, 09.Nov.2019

Iznenadili su poraz  Novog Pazara kod kuće, kao i Smedereva od OFK Bačke,kao i nerešen rezultat Kolubare protiv ekipe Budućnosti u Dobanovcima. U sredu  vanredno 19. kolo PLS. Članak Vranjanci teškom mukom do bodova protiv Kragujevčana se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.