VIDEO: Žestoka svađa između Lune i Kije

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Žestoka svađa između Lune i Kije

Otkako je krenuo rijaliti Zadruga, sve oči su uprte u ljubavni trougao Luna Đogani, Sloba Radanović i Kija Kockar.

Netrpeljivost između Lune i Kije raste iz dana u dan, a njihova poslednja svađa šokirala je i ukućane i gledaoce kraj malih ekrana.

Naime, Kija je pričala o svom odnosu sa Lunom i Slobom i u jednom momentu je rekla kako Đoganijeva ne može njoj apsolutno ništa da zabrani.

Tada je Luna eksplodirala i žestoko napala Kiju.

- On >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je sad moj dečko, je li ti jasno? Tvoj muž je samo na papiru, inače ga ne zanimaš, prihvati to već jednom. Ušla si ovde samo da uzmeš pare i nama zagorčaš život. Ja njega volim i samo mi je važno da me on voli, a ti si ovde samo zbog para - vrištala je Luna.

Ni Kija njoj nije ostala dužna:

- Ti si za mene balavica i nekulturna si. Nisam ja ta koja ima seks pred pet miliona ljudi! A ti ćeš tek da vidiš kakav je on zaist, najveća kazna vam je da budete zajedno.

Evo kako je izgledala svađa:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.