(VIDEO) TRIK ZA LETNJE VRUĆINE: Rashladite piće za 2 minuta!

Izvor: Kurir, 12.Jul.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) TRIK ZA LETNJE VRUĆINE: Rashladite piće za 2 minuta!

Po letnjim temperaturama, svakom je potreban hladan napitak ali retko ko može da čeka da se rashladi. Ne brinite, postoji trik od 2 minuta

Niste stigli da rashladite piće na vreme, a ne želite da razblažite ukus omiljenih napitaka kockicama leda? Evo saveta kako da brzo i lako dođete do željenog osveženja, piše Stvar ukusa.

Potrebne su vam: veća posuda, kockice leda i kuhinjska so.

Limenku napitka koji je sobne temperature stavite u posudu u koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ste sipali vodu i led, kao i dve kašike soli. Zbog soli će se led brže topiti, ali će mu za to biti neophodan dodatan izvor toplote, što je u ovom slučaju limenka. Za samo dva minuta, vaš omiljeni napitak će od sobne temperature spasti na temperaturu od samo nekoliko stepeni - idealno za osveženje!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRIK ZA LETNJE VRUCINE Rashladite pice za 2 minuta

Izvor: medio.rs, 13.Jul.2015, 09:20

Po letnjim temperaturama, svakom je potreban hladan napitak ali retko ko može da čeka da se rashladi. Ne brinite, postoji trik od 2 minuta...Niste stigli da rashladite piće na vreme, a ne želite da razblažite ukus omiljenih napitaka kockicama leda? Evo saveta kako da brzo i lako dođete do željenog...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.