VIDEO: Reakcija Amerikanca kada prvi put probaju sarmu

Izvor: Radio 021, 01.Nov.2014, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Reakcija Amerikanca kada prvi put probaju sarmu

Ekipa iz BuzzFeeda bila je u potrazi za došljacima u Americi koji će ih uputiti na restoran u kojem je u ponudi hrana koja ih najviše podseća na njihov dom.

Tako su naleteli na Crnogorca Milana, koji im je opisao kako je u SAD došao 1987. na medeni mesec, da bi na kraju tamo i ostao, budući da je dobio dete, a na području bivše Jugoslavije je počeo rat.

On ih je odveo u restoran Aroma Cafe, gde su prvi put probali balkansku hranu. Na meniju su bili redom kefir, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << burek, sarma, šopska salata, ćevapi, pljeskavica, lepinja pa kafa, tufahije, baklava i urmašice.

Pogledajte njihove reakcije.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.