(VIDEO) Razneo sebe i ženu  zbog tuge za ubijenim sinom!

Izvor: Press, 04.Jan.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Razneo sebe i ženu zbog tuge za ubijenim sinom!

Izvor blizak istrazi ispričao je da je tokom uviđaja utvrđeno da Cvijetin nije imao šake, koje je raznela eksplozija.
"Prema ovome, došlo se do zaključka da je u trenutku detonacije Cvijetin držao bombu, a ostali dokazi upućuju na to da je njegova pokojna supruga pokušala da spreči Cvijetina da izvrši samoubistvo, nakon čega su oboje stradali", ispričao je izvor blizak istrazi.
Halid Emkić, portparol policije Brčko Distrikta, uz navođenje inicijala nastradalih naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je da je uviđajem utvrđeno da su Cvijetin i Anđelka Jović nastradali u eksploziji ručne bombe. Dodao je da je slučaj policiji prijavljen oko 9.50 ujutro.
“Policija je obaveštena telefonom da se u naselju Stanovi u porodičnoj kući nalaze dva beživotna tela supružnika. Odmah je upućena patrola na teren, koja zajedno sa dežurnim tužiocem obavlja uviđaj posle kojeg će biti poznato više detalja”, kazao je Emkić.
Portparol policije potvrdio je da je tokom uviđaja korišćen i pas za traženje eksploziva s obzirom na to da se pojavila informacija da u kući Jovića postoji još eksplozivnih naprava.
Bliski rođaci pokojnika ispričali su da su Jovići živeli sami i da se nisu svađali.
“Tokom rata izgubili su sina koji je imao 20 godina, dok drugi, stariji sin danas živi na jugu Srbije i radi kao sveštenik”, ispričala je bliska rođaka koja je zamolila da joj ne navodimo ime. Dodaje kako je smrt 20-godišnjeg sina dotukla Joviće.
“Živeli su, a kao da nisu živeli, ako me razumete. Uglavnom su ćutali, nisu se ni veselili ni svađali. Cvijetin je nervno oboleo, a imao je i nekoliko moždanih udara tokom ovih godina”, ispričala je rođaka Jovića.
Niko od komšija niti drugih meštana naselja Stanovi nije čuo detonaciju, tako da tačno vreme smrti bračnog para nije poznato. Dežurni tužilac naredio je da bude izvršena obdukcija supružnika kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Razneo sebe i ženu od tuge za sinom

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2014

Cvijetin Jović (70) i njegova supruga Anđelka (67) nađeni su mrtvi u njihovoj kući u brčanskom naselju Stanovi, a nastradali su od ručne bombe. Portparol brčanske policije Halid Emkić rekao je da je reč o samoubistvu...Foto: Arhiva..Svi koji su poznavali Cvijetina i Anđelku tvrde da Cvijetin...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.