Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2018, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Pevačica oduševljena vagina-pantalonama

Vagina-pantalone iz poslednjeg spota Džanel Mone (32) mogle bi uskoro da se nađu u prodaji jer pevačica želi masovno da ih proizvodi.

- Toliko sam počastvovana i oduševljena reakcijama na pantalone iz spota. Mislim da je jako kul to što se raspravlja o ženskim problemima i ženskim telima, mislim da je to sjajno - kaže pevačica.

Pantalone koje su Džanel i njene pevačice nosile napravio je dizajner Duran Lantink, nakon što je rediteljka spota za pesmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Pink" Ema Vestenberg zatražila "izbor kostimografskih ideja koje izgledom i osećajem podsećaju na vaginu".

Објава коју дели Janelle Monáe (@janellemonae) дана 11. Апр 2018. у 8:01 PDT

- Guglao sam vagine i počeo da dizajniram. Zaista mi se svidela ideja divovske vagine kao nogu. Džanel se svidela ideja pa smo to pretvorili u nešto što nam je oboma bilo sjajno - rekao je Lantink.

Za izradu kostima, pre snimanja spota, imao je samo sedam dana.

- Neke žene u spotu ne nose pantalone, jer verujem da svaka žena ne treba da ima vaginu da bi bila žena. Htela sam da "Pink" bude slavlje žena koje stvaraju nešto čarobno i posebno - rekla je Ema Vestenberg.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.