VIDEO: Luksuzni Lamborgini vuče prikolicu, a u njoj...

Izvor: Vesti-online.com, 02.Avg.2016, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Luksuzni Lamborgini vuče prikolicu, a u njoj...

Lamborgini je poznat kao proizvođač odličnih sportskiha utomobila. Tako ljubitelji četvorotočkaša, čim primete jedan takav primerak, brže bolje se uhvate kamere, kako bi ga uslikali ili snimili. Međutim, ovo dosad sigurno niste videli.

Naime, na Jutjubu se pojavio video na kome možemo videti sjajan automobil Lamborgini "mursijelago". Siva boja, prepoznatljiv Lamborgini stil... ma, "mašina" bez mana. Ipak nešto "bode oči" na ovom snimku, ne uklapa se u sliku luksuznog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << automobila. A o čemu je reč?

Verovali ili ne, o kozama! Na kuku automobila zakačena je prikolica na koje je vlasnik ovog lepotana prevozio jariće. Ne znamo gde je zabeležen snimak, ali smo sigurni da je ovaj prizor bio prava atrakcija za sve prolaznike.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.