VIDEO: Kristijanova žena upozorila Staniju!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2015, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kristijanova žena upozorila Staniju!

Braneći Kristijana, Stanija Dobrojević se izlanula i otkrila da je imala kontakt sa spoljnim svetom, tačnije sa svojom majkom i Golubovićevom suprugom.

- Kristijanu treba da se oda priznanje! Ne moram više u životu da ga vidim, al' ima da kažem šta mislim i osećam, iako drugi to uzimaju za zlo...Hoću da ga spominjem, on zaslužuje da ga ovde spominjemo svaki dan - vikala je starleta, ali se u jednom trenutku izlanula:

- Da je bilo problema zbog toga što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << par puta legao u moj krevet saznala sam na suđenju, od moje mame koja je padala u nesvest i njegove žene da se to prekine. OK, prekinuli smo to! I posle tri dana je diskvalifikovan. Draga moja mama i njegova ženo, sad ste mirne!

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.