VIDEO: Kakav skandal na izboru za Mis Univerzuma!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kakav skandal na izboru za Mis Univerzuma!

Izbor za Mis je ove godine obeležio je dosad neviđeni skandal za koji se pobrinuo voditelj Stiv Harvi. Naime,on je pogrešio pa prvu pratilju proglasio za pobednicu. Posle dva minuta slavlja i suza radosnica Kolumbijka morala da preda krunu pravoj pobednici Filipinki.

Pia Alonzo Vurcbah je nova Miss Univerzuma, mada u prvom trenutku to nije delovalo tako.

Čitajući imena pratilja i pobednice, Harvi je Mis Kolumbije Ariadnu Gutierez proglasio pobednicom. Gutierez je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pune dve minute slavila sa suzama u očima pre nego što je Harvi shvatio grešku - Mis Kolumbije je prva pratilja.

Lepa Ariadna je morala da 30.000 dolara vrednu krunu preda šokiranoj Mis Filipina. Iako nije uspela da sakrije suze, kasnije je izjavila kako veruje da se sve događa s razlogom i zahvalila je svima koji su joj pružali podršku.

Ove godine 80 lepotica iz celog sveta na glamuroznoj pozornici u Planet Holivud Resortu i kasinu takmičilo se u večernjim haljinama i kupaćim kostimima.

U top 15 najlepših ušle su predstavnice: Brazila, Australije, Indonezije, Dominikanske Republike, Filipina, Francuske, SAD, Kurakaa, Belgije, Japana, Venecuele, Južne Afrike, Kolumbije, Meksika i Tajlanda.

U Top 5 ušle su predstavnice: Francuske, Kolumbije, Filipina, Australije i USA, a u samu završnicu plasirale su se Miss Kolumbije Ariadna Gutirez-Arevalo, Miss USA Olivia Džordan i Miss Filipina Pia Alonso Vurcbah.

Srbiju je predstavljala Daša Radosavljević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Proglasio pogrešnu pobednicu Mis Univerzuma

Izvor: VOA, 21.Dec.2015

Mis Filipina je ove godine pobedila na takmičenju u Las Vegasu, ali je krunisanje Pie Alonso Vurcbah odloženo kada je voditelj Stiv Harvi greškom najavio prvu pratilju kao pobednicu...Ariadna Gutieres Arevalo je krunisana i slala je poljupce publici nekoliko minuta pre nego što se Harvi vratio na...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.