(VIDEO) HIT NA INTERNETU: Neprikladna reakcija devojčice na vest da će postati starija sestra

Izvor: Kurir, 26.Mar.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) HIT NA INTERNETU: Neprikladna reakcija devojčice na vest da će postati starija sestra

Roditelji nikad nisu sigurni kako će mališani reagovati na vest da će dobiti batu ili seku. Međutim, ova devojčica je svojim odgovorom potpuno iznenadila svoje roditelje...

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Yumama.com

Dok su neka deca odušeljena vešću da će postati stariji brat ili sestra, neka su veoma uznemirena činjenicom da više neće biti u centru pažnje.

Međutim, dvogodišnja Ketrin, je iznenađujuće ravnodušna na dolazak bebe u porodicu. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nakon što joj je tata rekao da će postati starija sestra, Ketrin se nagnula ka njemu i prošaputala: "I farted (prdnula sam)", što je izazvalo nekontrolisani smeh tate, ali i ljudi širom sveta koji su odgledali video.

Pogledajte ovu krajnje neobičnu reakciju:

Kako mališani reaguju na vest da u porodicu stiže prinova (VIDEO)

10 dobrih razloga da detetu podarite brata ili sestru

Brat koji je svojoj sestri superheroj (VIDEO)

Dirljivo: Prvi susreti dece sa mlađim sestrama i braćom (FOTO)

Neverovatna reakcija dečaka na vest da će dobiti treću sestru (VIDEO)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.