(VIDEO) FIZURA U TRENDU: Kako da napravite boho pletenicu

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) FIZURA U TRENDU: Kako da napravite boho pletenicu

Pogledajte kako da za manje od 5 minuta napravite messy pletenicu koja je idealna za letnje, vrele dane i romantične noći...

Ovaj tekst je preuzet sa sajta ELLE

Pletenice nikada ne izlaze iz mode, posebno one koje izgledaju messy, čupavo i u boho stilu!

Dok smo prethodnih godina nosili mahom uglađene, elegantne pletenice, ove sezone imperativ je "što je razbarušenije, to bolje!" Da, želimo da vam kosa izgleda divlje, neukrotivo i skoro pa kao da ste >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prespavali sa pletenicom a ujutru je dodatno natapirali.

Draž ove frizure koja će vašem licu dati ležeran, opušten izgled, leži u činjenici da i vi same možete kod kuće da je napravite (uz pomoć drugarice).

Potrebno vam je samo nekoliko minuta, spretne ruke i da ispratite uputstva frizera Miloša Nikolića u sledećem video tutorijalu.

Instagram profil koji morate da pratite ako ste ludi za CIPELAMA

Detalj u kosi: 10 načina da stilizujete maramu ove sezone

5 pravila o stilizovanju modnih detalja

Lekcija stila: Kako bele zvoncare nosi Naomi Campbell

Karl Lagerfeld: Najvažniji savet za karijeru velikog dizajnera

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tutorijal: Kako da napravite boho pletenicu

Izvor: Story, 25.Maj.2015, 15:27

Pogledajte kako da za manje od 5 minuta napravite messy pletenicu koja je idealna za letnje, vrele dane i romantične noći....foto: Instagram..Pletenice nikada ne izlaze iz mode, posebno one koje izgledaju messy, čupavo i u boho stilu!..Dok smo prethodnih godina nosili mahom uglađene, elegantne pletenice,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.