VIDEO: Evo šta je na smrt uplašilo Kristijana

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2015, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Evo šta je na smrt uplašilo Kristijana

Iako deluje da se ničega ne plaši, Kristijan je noćas imao bliski susret koji mu je uterao strah u kosti i pokazao da ovaj mačo muškarac ume da se "upiški" u gaće.

Naime, dok su svi farmeri spavali, Kristijan se nešto muvao oko šporeta, tj. izgledalo je kao da mora da presipa vodu, a užasno mu se spava, a onda je nešto čuo, podigao glavu, obišao dnevnu sobu i čak izašao napolje, ali nije utvrdio o čemu je reč.

- Šta je ovo? Šta se ovo dešava? - pitao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se Golubović.

Verujemo da je u pitanju neki trik Zadruge, jer je ovonedeljni zadatak ukućana da ignorišu razne "duhove" koji ulaze na Farmu, ali izgleda da Kristijan nije uspeo u  tome.

Pogledajte šta ga je uplašilo:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.