VIDEO: Bajaga  osvaja Los Anđeles

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Bajaga osvaja Los Anđeles

Momčilo Bajagić Bajaga nedavno je u produkciji Long Play-a u Los Anđelesu snimio spot za pesmu "Kad mesec prospe rekom srebra sjaj", koju izvodi sa bluz bendom Point Blank i legendarnim gitaristom Yu grupe Dragim Jelićem.

Legende domaće rok scene, pronašle su u Los Anđelesu i Holivudu idealnu scenografija z asnimanje novog spota.

U spotu se pojavljuje manekenka Zorana Adžić, nekadašnja reprezentativka Srbije u atletici koja poslednjih godina radi u Sjedinjenim Državam.

Kako to rade majstori, poslušajte na ovom linku:

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedini Bajagin spot u kom nema - Bajage!

Izvor: Prva.rs, 19.Feb.2016

- Ovo je možda jedini spot u mojoj karijeri u kome se ne pojavljujem. U stvari, ne pojavljuje se niko od muzičara koji su snimali ovu pesmu. Gledajući snimljen materijal iz Los Anđelesa došli smo do zaključka da imamo prelepe kadrove koji dovoljno govore sami za sebe, kaže Bajaga.. Dnevni deo...

Nastavak na Prva.rs...

Novi Bajagin spot za pjesmu "Kad mesec prospe rekom srebra sjaj"

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2016

Momčilo Bajagić Bajaga novu pjesmu izvodi sa bluz bendom Point Blank i legendarnim gitaristom Yu grupe Dragim Jelićem...Spot je sniman u Los Angelesu i Holivudu . "Ovo je možda jedini spot u mojoj karijeri u kome se ne pojavljujem. U stvari, ne pojavljuje se niko od muzičara koji su snimali ovu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.